PRAVI UZOR: Sergej Ćetković objavio video sa ćerkom i oduševio pratioce na Instagramu! (VIDEO)

Sergej Ćetković često priča o tome koliko mu je bitno da bude dobar otac i da je u toj ulozi potpuno posvećen. Sve može da trpi, ali vreme koje provodi sa ćerkama Lolom i Milom ne sme ništa, pa ni posao da pokvari. Iako ih je do sada čuvao od javnosti, Sergej je u poslednje vreme malo popustio u nameri da javno zaštiti ćerke i suprugu Kristinu, pa s vremena na vreme, na društvenim mrežama objavi po neku fotografiju sa njima.

Danas je na svom Instagram profilu objavio video sa starijom ćerkom Lolom, koja već izražava želju da krene tatinim stopama. Na videu njih dvoje pevaju, a popularni pevač je u opisu videa napisao:

- Svako dete treba znati, da je važno zube prati!

Nazadovoljan crtanim filmovima koji se plasiraju deci, Sergej je pre izvesnog vremena odlučio da napravi crtani film u kojima glavne uloge imaju njegove ćerke, po kojima se crtani i zove. U pitanju su dva lika koja imaju zadatak da kroz avanturu nauče decu nekim poučnim stvarima, kao što je i video koji je danas objavio sa Lolom.

Komentari koje je pevač dobio za video su pozitivni, a većina se odnosila na to da je Ćetković odličan pevač i brižan otac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli sergej cetkovic (@cetkovics)

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: cetkovics/Instagram

Pogledajte još