VOLEO BIH DA OTVORIM MALI URBANI HOTEL: Sergej Ćetković progovorio o vaspitanju ćerki Lole i Mile i otkrio planove za budućnost

Sergej Ćetković sa suprugom Kristinom ima dve ćerke Lolu (13) i Milu (11), koje mu zadaju prave muke kada krene školska godina.

- Vraćamo se polako u normalu. Nisam imao puno prostora za uživanje tokom leta, nadam se da ću u oktobru ići na zasluženi odmor. Deca su krenula u školu i vraćamo se na istu stazu - započeo je Sergej, te je dodao:

- Najviše im pomažem oko kreativnih predmeta, likovnog i muzičkog, tu sam najbolji. Bežim na drugu stranu, ne mogu time da se bavim, uvek dajem komentar: "Ja sam svoju školu završio, sada vi malo zagrejte stolicu".

Pevača na svakom događaju vidimo doteranog, a u biranju odevnih kombinacija za svečane prilike, pomaže mu supruga.

- Kod mene to ide brzo i lako, ne provodim puno vremena razmišljajući o tome šta ću da obučem. Važno mi je samo da mi je u toj odeći komotno. Supruzi nekada kombinacije nisu po volji, pa dok ne pogodim pravu, ne izađem iz kuće - istakao je kroz osmeh, te se osvrnuo na trošenje novca.

- Kod nas ne volim da idem u šoping, ali u inostranstvu da, imam cipela kao da sam stonoga. Novac je da se troši, teško se zarađuje i ne treba se rasipati, to pokušavam da naučim i svoju decu. Kada čovek krene sam da zarađuje, treba da vodi računa gde ide novac - rekao je i dodao:

- Svi mi maštamo o nekom biznisu koji će nam olakšati život pod stare dane. Voleo bih da jednog dana otvorim jedan mali urbani hotel, ali ko zna na koju će nas stranu život odvesti. Voleo bih da kupim nekretninu u Beogradu.

Izvor: Blic.rs
Foto: Nemanja Novaković/Promo

Pogledajte još