POSLE SMRTI KUMA ŠABANA pevačicu zadesila JOŠ JEDNA NESREĆA: Preminuo rođeni brat Zorice Brunclik

Zorici Brunclik preminuo je nedavno rođeni brat Ljubivoje, a ovu vest potvrdio je pevačicin suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

Brunclikovu su u kratkom roku napustila dva bliska muškarca. Nakon što se jedva oporavila od iznenadne smrti kuma Šabana Šaulića, sada je opet naprasno ostala i bez rođenog brata.

Ljubivoje je živeo u Smederevu i takođe se bavio muzikom.

Kako je ranije i sam pričao, sa sestrom gotovo pet godina nije bio u dobrim odnosima, a zatim su obnovili kontakt.

- Jedva sam uspeo da se pomirim s njom pre pet godina, bili smo u svađi zbog novina. Sve što kažem, oni mogu da iskoriste protiv nje, a ja to ne želim. Ne želim da ponovo pokvarim odnose s njom - ispričao je Brunclik pre devet godina, kada ju je podržao prilikom njenog učešća u rijalitiju "Farma".

Zorica je tokom karijere priznala da je kao mala živela u velikoj bedi, ali da je, kad je zaradila prve pare, svom bratu Ljubivoju i majci napravila kuću.

- S mamom sam otišla u najnoviju robnu kuću i za sav novac smo kupile hranu, pa smo kući došle u dva prepuna taksija. Namestili smo slavski sto, na koji smo stavile sve što smo donele, i toliko smo se prejeli da smo tri dana imali proliv. Kada sam došla do većih para, napravila sam majci i rođenom bratu Ljubivoju kuće - otkrila je popularna folkerka.

Inače, u vreme kada je Brunclikova uveliko bila popularna, Ljubivoje je 1981. snimio singl ploču "Voljena je žena prijatelj najveći", a muziku mu je radio Zoričin tadašnji suprug, kompozitor Ljubo Kešelj. Na toj ploči našla se i Kešeljeva pesma "Ja sam momak lutalica", ali nakon toga, nažalost, nije više ništa snimio, iako je nastavio da se bavi muzikom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: zoricabrunclik_official/Instagram

Pogledajte još