BILO JE MNOGO TEŠKIH GODINA: Zorica Brunclik progovorila o bolnim trenucima iz prošlosti i planovima za budućnost

Ove nedelje u "Premijera - Vikend specijalu" Nemanji Vujičiću dušu je otvorila legendarna pevačica narodne muzike Zorica Brunclik.

Pevačica je na samom početku progovorila o velikom solističkom koncertu koji će održati na Vidovdan, 28. juna, na stadionu Tašmajdan.

- Drugi treba da pričaju o meni, ne treba da se hvalim, nije kulturno i nije na mestu da sama pričam. Računa se samo ono sada, minuli rad u ovoj profesiji ljudi brzo zaborave, čak i vi mediji. Najviše mi smeta što je svaka rečenica poslednjih deset godina počinje sa "u prepunoj...", više niko ne priča o muzici - počela je Zorica.

- Miroljub nije uzbuđen, samo je nervozan jer je perfekcionista, da sve štimuje. Svi okolo su uzbuđeni, pa i ja, ali ne znam da li da pokažem to. Prvi put imam koncert koji se zove i rođendanska žurka. Volela bih da imam to, nekad sam zavidela kolegama, ja sam letnje dete i može da bude samo ovako otvoren prostor - kaže Zorica.

- Uvek mi se pomera datum, kad sam htela "arenu" na Miroljubov rođendan, pa da mu napravim veliko iznenađenje, dolazio je Putin, kažu birajte drugi datum... Kad sam htela u Sarajevu, dolazio je Papa... Na Vidovdan pravim koncert, možda je i to s razlogom - kaže Zorica, pa dodaje:

- Godine me ništa nisu naučile, stekla sam određenu dozu mudrosti, ali nedovoljnu. Progovorila bih na onu stvar nekad da mogu, a s godinama sam naučila da to ne treba.

Zorica je progovorila i o najtežim životnim trenucima:

- Ne postavljam sebi visoke standarde, i nemam megalomanske želje da bih bila razočarana. Nikada ne bih odustala od muzike, ona je deo mene. Bilo je mnogo teških godina, kada mi je mama umrla u 51. godini. To je prvi i najveći udarac u mom životu. Ode neko najvažniji u tvom životu, tek tako, mlad... Bilo je mnogo situacija koje sam zahvaljujući porodici prevazišla. Što se poslovnih godina tiče, kao i kod svih. Miroljub i ja odavno biramo gde ćemo i šta ćemo da radimo. Mi smo u godinama kad nema potrebe po bilo koju cenu raditi nešto. Biramo gde ćemo, s kim ćemo, kako ćemo i koliko ćemo - zaključila je Zorica Brunclik.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs

Pogledajte još