OGLASILA SE MAJKA DOROTEE JOVANOVIĆ: To što radi Karađorđe Subotić je bolesno!

Pre samo nekoliko dana u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga 2" desio se veliki preokret. Naime, Karađorđe Subotić svojoj cimerki iz Bele kuće, Dorotei Jovanović napisao je ljubavno pismo i time iznenadio mladu takmičarku.

Kako su zadrugari ostali šokirani njegovim potezom, stupili smo u kontakt sa Doroteinom majkom, Draganom Jovanović, koja nije imala lepo mišljenje o Subotiću. Još na početku razgovora ispričala je koliko je loše podnela situaciju sa Doroteom i Karađorđem.

- Znate kako, ne da ne podržavam, naravno da ne podržavam, ja to vidim kao vid bolesti, verujte mi. Protiv njega nemam ništa. Čitava noć mi je prošla u teškom ludilu, bilo mi je toliko žao. Ovo mi je bio najveći stres, jer ako sam ja bila sinoć na rubu da završim u bolnici zbog mog zdrastvenog stanja, apsolutno me je potresla cela situacija. Nije zaslužila ovoliko ponižavanje, nije normalno komplentno dešavanje. Ne znam odakle njemu pravo da tako nešto pokuša? - započela je Dragana.

Nakon toga, upitali smo Draganu da nam iznese mišljenje o Karađorđu, te se prisetila njegovog gesta kada se skinuo kraj bazena, dok je njegova kćerka bila još u rijalitiju.

- Šta mogu da mislim? Gledala sam ga kao Aleksandrinog oca i tu je bio kraj! On joj može biti kao otac, ali ne ide, ovako ne ide. Karađorđa treba da bude sramota, prvo njegovog deteta! Njegovo skidanje na bazenu, to nije bilo u redu da uradi ispred svog deteta, neću da razumem to. Ja nisam znala šta ću od sebe - izjavila je vidno uznemirena Dragana.

Dragana nije mogla da ostane nedorečena i kada je u pitanju ponašanje Mikija Đuričića tokom noći kada je obelodanjeno za ljubavno pismo. Doroteina majka imala je jasnu poruku za pčelara iz Kupinova.

- Bilo mi je teško kada sam gledala Mikija i njegovo ponašanje prema Dorotei. A Miki bi trebalo da se pozabavi svojim klipovima iz toaleta, sa Suzanom. Koga zanima njegovo mišljenje? Samo isprani mozgovi... njegovo mišljenje nikog ne zanima - izjasnila se Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadrugva Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.