KORAĆEVA VEĆ POKAZUJE PRAVO LICE: Navikla na život na visokoj nozi koji David ne može da joj priušti! (VIDEO)

Ana Korać i David Dragojević sedeli su u dvorištu Imaginarijuma, pa razgovarli o putovanjima i letovanju pošto ih je aprilsko sunce omamilo da se raskomote pa osunčaju na imanju.

Društvo su im pravili Miki Đuričić i Suzana Perović koji je isprovocirao starletu govoreći joj o skupim stvarima za koje zna da ona preferira.

- David i ja ne pominjemo te skupe stvari uopšte - rekla je brzo Koraćeva. a onda je pčelar nastavio da je podbada detaljima koje mu je sama pričala u rijalitiju pre nego je počela zabavljanje sa Aleksandrinim dečkom.

- Pa ne pominjete dok ste zajedno u rijalitiju, a kad izađete biće kupi mi ove cipele, kupi mi ovu majčicu, ajmo na more u Sen Trope, ima jedan dobar hotel 1.000 evra noć. Vas dvoje 2.000 evra, ode pola honorara za 10 dana, 20. 000. Bog da vas vidi. Biće top tih 10 dana u Sen Tropeu - pričao je zajedljivo zadrugar.

- Ne laži, ne, nemoj da si bezobrazan. Mi idemo u Tursku - brzo se dosetila Koraćeve pristupačnije destinacije, a David nije progovorio ni reč, ali se kiselo nasmejao u jednom momentu.

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još