TO JE MOJ NAJVEĆI PORAZ: Dejan Dragojević otkrio zbog čega se najviše kaje u životu

Pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, postao je voditelj emisije na televiziji "Hajp", a u najnovijem izdanju ugostio je svog rođenog brata Davida Dragojevića.

Prvi put nakon porodične drame, pred kamerama "Hajp" televizije, braća su jednom jedno drugom rekli sve oči u oči.

Nakon pet godina razdvojenosti, porodica je ponovo na okupu, a Dejan je zanimalo samo jedno.

- Da li ste mi oprostili? - pitao je Dejan Davida.

- Ti si mislio da smo se svi okrenuli protiv tebe. Mislio si da smo protiv vere, najteže je bilo mami. Plakala je što se ne javljaš. Mama je stalno plakala - rekao je David.

- Mislio sam da ste svi protiv mene. P*šao sam po svojoj porodici! Pet godina mi je proletelo kao ništa! – rekao je Dejan.

- Kako nisi došao kući da vidiš babu? To je bilo plakanje svakog dana, baš je bilo gadno - pričao je David.

- Bio sam samoživ - rekao je Dejan i dodao:

- Došao je trenutak kada uopšte nisam pričao sa mamom. Kada me pitaju, to je najveća moja životna greška, moj najveći životni poraz, da kad god mogu da pričam o nekom drugom ili negde sebe da predstavim kao lika ko ima neke rezone ili vidim nešto.

S knedlom u grlu, Dejan je priznao da je to bila njegova najveća životna greška.

- Napravio sam toliku životnu grešku, da nekad treba da udarim glavom o zid - rekao je Dejan i upitao brata šta se dešavalo u njihovom domu u tim trenucima.

- Mami je bilo baš teško, bilo je katastrofa. Ti si bio njen mezimac, treće dete. Bilo je teško jako, posebno kada niste pričali i kada si otišao. Mama sve vidi, i uvek ona vidi sve - rekao je stariji Dragojević.

Podsetimo, David i Dejan Dragojević svojevremeno su zajedno učestvovali u rijalitiju "Parovi", prilikom čega je došlo do sukoba između njih, a nakon toga njihovi odnosi su se dodatno pogoršali, jer su se u svađu umešale i njihove tadašnje izabranice, Aleksandra Subotić i Dalila Dragojević. Dejan se oženio Dalilom i preselio u Šepak, a kontakt sa porodicom bio je prekinut. Ponovo su se pomirili kada je Dejan pobedio u "Zadruzi 5", nakon što ga je Dalila javno prevarila sa Filipom Carem.

Izvor: Hype.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još