SPORTSKI TIP: Nataša Bekvalac menja život iz korena

Nataša Bekvalac priprema novi album, učestvuje kao član žirija u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars", nastupa... Uz brojne obaveze, donela je odluku da uvede određene promene u svoju svakodnevicu.

- Počela sam da vežbam, da se zdravije hranim, postala sam sportski tip - rekla je pevačica uz osmeh, i dodala:

- Lepe stvari "vuku" lepe stvari.

Pevačica priprema nove pesme, i ne krije da je zadovoljna ekipom sa kojom sarađuje, što je i otkrila u emisiji "Premijera".

- Lagano, bez presije radim sa jako interesantnim ljudima, novim, mladim, svežim - daju mi divnu energiju. Filozofija jako uspešnih ljudi u svom poslu kaže da je generalno svaka promena dobra, menjanje ekipe, nova energija je uvek dobrodošla i iz tih spojeva ispadne nešto dobro, a ja se osećam udobno u svemu tome - objašnjava Nataša.

Kada je reč o majčinstvu, ne krije da je sklona strogom vaspitanju.

- Sa Hanom se svađam oko matematike, da li je vreme da počne da koristi maskaru... Taj princip da smo mi drugarice kod mene ne pije vodu, ona ima svoje drugarice, ja svoje. Ja sam njoj samo mama, i to veoma stroga - kaže Nataša i objašnajava zašto kćerki ne pomaže oko rešavanja matematičkih zadataka:

- Oko matematike joj neću sigurno pomagati, jer oko matematike i hemije sam uvek imala stresove, iako sam bila vukovac, to mi nekako nije išlo - zaključila je pevačica.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: bekvalceva/Instagram

 

 

Pogledajte još