ZAVRŠENA TREĆA "ZADRUGOVIZIJA": Veče obeležile uvrede, pesma, svađe i smeh

Sinoć je održana treća po redu "Zadrugovizija" na kojoj su se takmičili svojim nastupima svi učesnici rijalitija "Zadruga 2".

Kao i svaki put do sada bilo je onih koji su se istakli svojim performansima, pa su tako osvajali i nagrade. I ovoga puta bio je tu sturčni žiri koji je komentarisao učesnike, a na kraju davao i glasove. Po njima pobedu su odneli Aleksa Savić, Marko Miljković i Lazar Čolić Zola.

Osim sturčnog žirija, bio je tu i novinarski žiri, po čijem glasanju su pobedu odneli Stanija Dobrojević, Suzana Perović i Jovana Tomić Matora osvojivši 96 poena.

Publika je ta koja je pratila ceo šou i takođe dala svoj sud. Postojalo je glasanje putem Fejsbuka, a tako su pobedu u ovoj kategoriji glasanja odneli Aleksandra Subotić, Sanja Stanković i Karađorđe Subotić!

Osim putem društvenih mreža, gledaoci su mogli da glasaju i sms porukama pa su tako pobedili Luna, David i Petrući. Voditelj Ognjen Amidžić naglasio je da je bilo veoma tesno što se tiče glasova publike.

A uzbudljivo je bilo i u toku same "Zadrugovizije". Prvo su se sukobile Stanija i Sandra Afrika, a onda je došlo i do komešanja između Miljane i Brendona što se dešavalo u bekstejdžu. Naravno, nije izostao ni smeh između takmičara, ali je svima zapalo za oko to kako je David pratio nastup svoje bivše Aleksandre Subotić koja je odnela pobedu.

Izvor: Blic
Foto: Zadruga Official - Youtube/Printscreen

Pogledajte još