POMETNJA U BELOJ KUĆI: Luna Đogani vrištala i psovala u pabu zbog Marka Miljkovića (VIDEO)

Tokom sinoćne emisije koja se emituje svake nedelje u sklopu rijaliti šou programa "Zaduga 2" povela se tema o tome da li je Zlata Đurković ispala dvolična prema Luni Đogani jer je Maji Marinković rekla da pravi žrtvu od nje.

Zadrugari su sve kometarisali, a onda su neki počeli da pričaju i o flertu Marka Miljkovića i Maje Marinković. Miljana Kulić se umešala u sve i rekla kako bi volela da Maja i Marko imaju odnose kako bi se konačno dokazalo da se ona njemu sviđa.

Luna Đogani to više nije mogla da sluša pa je u jednom trenutku izletela iz kuće u dvorište "Zadruge 2" na kišu, a posle toga je ušla u pab u kom je počela da urla i histeriše.

- Neću da slušam te gluposti. Hoće da pričaju o k*rcu mog bivšeg dečka kako će da se nabija (Maja) na njega. Kako ih nije sramota? Šta sam ja ovde, igračka? J*bem vas u usta sve, vi ćete sa mojim srcem da se igrate, koje je tako čudno i puno ljubavi. Dokle preko moje grbače - vikala je Luna.

Za njom su odmah potrčali Lepi Mića, Savo Perović i Miljana, ali nikako im nije polazilo za rukom da je smire. Luna je sve vreme vrištala i psovala.

Na sve to Miljković, koji je do pre samo nekoliko dana bio sa njom u vezi, nije obraćao pažnju.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.