POMOĆ PSIHIJATRA BILA JE NEOPHODNA! Dea Đurđević: Jedva čekam da se vratim u normalne tokove - ovo nije moj život! (VIDEO)

Voditeljka Dea Đurđević danas je uživo u programu, u emisiji "Premijera" televizije "Pink", govorila o saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila 7. februara ove godine, svom oporavku i o tome kako teku njeni bolnički dani.

- Strašno mi je dosadno u bolnici, izašla sam na zasluženi vikend. Dobar sam đak, vežbam, teniram, radim sve što mi kaže doktor Bumbaširević. Uskoro ću se vratiti na posao, a to jedva čekam. Danas sam u šetnji sa mamom, a jutros sam bila u šetnji sa Mladenom. Ne zna se ko je gori od njih. Svi su prema meni ekstremno rigorozni. Ali ih slušam. Imam bolove, boli me, ali nije toliko strašno. Nakon svega što sam preživela ne mogu da se žalim na ove bolove. Da ne boli bilo bi loše - izjavila je Dea i oktrila kako izgleda njen dan u bolnici.

- Čim otvorim oči, idem na kupanje pa na previjanje. Ceo dan vežbam. U bolnici se uopšte ne odmaram, već radim. Što više treniram, što više boli, to je veći naporedak. Koliko god to zvučalo ludo.

Dea je potom govorila i o vezi sa Mladenom Mijatovićem.

- Mi smo počeli da se zabavljamo 5. oktobra, danas je za nas važan dan. Mi svaki 5. obeževamo. Danas nešto drugačije. Doručkovali smo zajedno. Ništa ne silimo, baš volim što nam ide ovako. Idemo lagano. Baš nam je lepo. Danas smo se probudili zajedno. Sad će da me ubije što sam ovo rekla.

Zbog Tužilaštva Dea ne sme da priča o sekundi u kojoj joj se promenio život, ali je otkrila kako vidi dan kada se nezgoda dogodila.

- Ja sam vrlo srećna žena. Ovo što sam ja preživela preživljava jedan u milion. Ova godina je nova prekretnica za mene. Sada znam zašto se nerviram. Život se u sekundi promeni. Ne smem da pričam o toj sekundi zbog Tužilaštva. Ovo može svakome da se desi na ulici. I svako može ovo da izgura. Ovo nije moj život, ja nisam neko ko na sat ustaje, i leži. Jedva čekam da počnem da vozim, da fukncionišem normalno. Imala sam velike strahove, ali sam razgovarala sa psihijatrom i ona mi je mnogo pomogla. Pitala sam je kako da sve ovo prođe i zaista je prošlo. Plašila sam se da ne sanjam isto svake večeri i više ne sanjam. Imam oko sebe ljude koji me neizmerno vole, ali ne možeš samo sa njima to da prebrodiš. Psihijatar mi je pomogao. Zaplakala sam od sreće kada sam prvi put stala na noge. Više ne plačem.

Autor: Nadlanu.com
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Pogledajte još