ALEKSANDRA SUBOTIĆ IZNELA ŠOKANTNE DETALJE IZ PROŠLOSTI: Majka me je šamarala i terala da abortiram (VIDEO)

Nakon što su u emisiji "Gledanje uspomena" prikazane fotografije iz života sportistkinje iz Beograda došlo je do žučne rasprave između majke i ćerke, Aleksandre Subotić i Ljube Pantović.

Aleksandra je otkrila kako se upoznala sa ocem svog deteta - Aleksandrom Čabarkapom, kao i to da je mislila da je on bio Ljubin drug. Potom je dodala da ju je Ljuba tukla kada joj je rekla da joj se Čabarkapa udvara.

- Ja sam bila dete, ona je dovela njega u stan. Čabarkapu je navela kao druga. Onda je on meni slao poruke kako me je sanjao. Mislim, Ljuba je optužila Karađorđa kako je vara, onda sam ja rekla da ona njega vara. Ona me je prebila zbog toga. Zatvorila me je u sobu i šamarala me je.

- Umreću od ovoga, da li si ti normalna? Šta pričaš? Ne glumi tu - govorila je Ljuba, pa je Aleksandra kratko nastavila da plače što je Ljubu još više izvelo iz takta:

- Gde su ti sada suze? Ne biraš sredstva?! Prodaćeš sve, tvrdićeš da su sve laži istine! Nisam bila savršena majka. Nećeš mene ovde klevetati. U*rala si moje roditelje. I sestru. Tvoja sestra je pobegla iz kuće zbog tebe. Sram te bilo! Nije bilo zbog mene. Neka živi sa kim hoće, samo da je što dalje od vas. Neće ti biti dobro. Ovaj Karađorđe ovde, slobodno na mene udarajte. Neću više da trpim ovo. J*ebem vas u usta, ovo je primer šta je u*rana porodica. Šta su prodane duše? Da li ti je jasno - vikala je Ljuba.

Voditelj Milan Milošević upitao je Aleksandru kako je saopštila Ljubi da je u drugom stanju sa Čabarkapom.

- Plašila sam se te njene reakcije. On je mene stavio u kola i odvezao kod nje kako bismo joj to rekli. Ušla sam i nastao je haos. Terala me je da abortitam. Porodila sam se pre vremena. Ljuba nije bila za to da se Magdalena rodi - rekla je Aleksandra i šokirala sve zadrugare.

- Ja sam tebi jednom blokirala sve načine da me vidiš. Napravila si mi haos od života. Neću više ništa da pričam. Kad tad ću vas naučiti pameti - zapretila je Ljuba ćerki i bivšem suprugu.

Izvor: Novosti
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.