Lepota se krije u izazovima

Koji su vaši neostvareni snovi? Skok padobranom, kajtsurfing, put oko sveta biciklom ili osvajanje planinskog vrha? Možda ste u duši avanturista, ali vas verovatno koči strah od neuspeha…

Ne dozvolite da vas strah sputava, jer doživljeni neuspeh je siguran put ka uspehu. To je moćan alat koji vas tera da učite i da kopate po svojim rezervoarima izdržljivosti, dok testira vašu istrajnost i na kraju vas samo učiniti još jačim. To je karakteristika koja prethodi skoro svim uspesima.

Žeraldin Fašnat

Nije dovoljno biti hrabar da biste promenili svet, jer svet ne menaju samo hrabri, već oni neustrašivi, sigurni, samouvereni, odvažni i jaki - voljni da zakorače tamo gde niko nikada pre njih nije bio, spremni da urade ono što niko pre njih - nije.

Prekrši pravila, kreiraj svoja, pronađi slobodu, i neka ovo bude tvojih 5 minuta kada se nećeš plašiti da se upustiš u mnogobrojne životne izazove. Jer, lepota života se krije upravo u izazovima - u hrabrosti, da danas budemo bolji nego juče i snazi da promenimo sebe i uhvatimo se u koštac sa svojim najvećim strahovima.

Kaj Leni

Voleti sebe i učiniti nešto za sebe je odvažan čin, a slogan #DontCrackUnderPressure se savršeno uklapa u filozofiju današnjih superheroja koji se hvataju u koštac sa životnim izazovima. Budi drugačiji, istraj u svojim snovima i #NemojSeSlomitiPodPritiskom, onda kada se to od tebe očekuje.

Ako izaberete svoj jedinstveni put u životu i odvažno krenete tom putanjom, shvatićete koliko je dragocen baš ovaj trenutak života koji živite.

Ne dozvolite da vas strahovi, padovi i odbacivanja udalje od vaših ciljeva, već pronađite nešto vredno borbe i borite se za taj cilj.

Kara Delevinj

Autentični ambasadori odvažnosti ne kriju ko su, niti se pretvaraju da su nešto što nisu. a kada pokažu svu svoju snagu i slabosti - dobijaju poštovanje i status u očima drugih. Upravo TAG Heuer brend u svojoj porodici ima elitu odvažnih.

Alek Monopoli

Oni su nesputani, nesalomljivi, drugačiji i pomeraju granice bez obzira da li poziraju pred objektivom poput Điđi Hadid, osvajaju planinske vrhove poput Žeraldin Fašnat, crtaju grafite kao Alek Monopoli, voze brze automobile, krote talase kao Kaj Leni ili lavove, poput Kare Delevinj.

Kaj Leni

Budite ponosni na svoju odvažnost! Možda baš ona promeni svet.

Foto: TAG Heuer

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.