ALEKSANDAR VUČIĆ KAO SAV NORMALAN SVET: Predsednik Srbije održao govor u Novom Sadu i skoknuo iza ćoška po kokice! (VIDEO)

U Novom Sadu je danas upriličena promocija tri nove klase pripanika MUP-a. Svečanosti je, pored ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i ministra odbrane Aleksandra Vulina, te predsednika Pokrajisnke vlade Igora Mirovića, predsednika Skupštine Vojvodine Ištvana Pastora, kao i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- U Novom Sadu održavamo ovu svečanost upravo zašto što će jedan od žestokih udara događati upravo u ovom gradu, gde ćemo pokazati građanima da možemo da ih zaštitimo od onih koji bi da ugrožavaju budućnost naše dece - rekao je Vučić u svom govoru i nakon svečane promocije na Trgu Slobode napravio predah.

Naime, on je odlučio da se okrepi hranom, i u pratnji obezbeđenja uputio se do čuvenog novosadskog kioska "Kod Vučka" gde je, nakon srdačnog razgovora sa ljubaznom prodavačicom, kupio kokice.

- Sećanje na najlepše mirise iz detinjstva - miris knjiga u školskoj biblioteci i miris kokica na gradskim ulicama - napisao je predsednik Republike Srbije na svom Instagram profilu.

Nema sumnje da je predsednik Srbije bio gladan, te da su mu se kokice veoma dopale jer ih je u slast pojeo.

Autor: Nadlanu.com
Foto/Video: Nadlanu.com

Pogledajte još