ŠEST MESECI NAKON ROĐENJA ĆERKE MELINE: Nadica Ademov ponovo u drugom stanju

Šest meseci nakon što je na svet donela ćerku Melinu, Nadica Ademov sija od sreće, jer ne samo što se ostvarila kao majka, vratila na muzičku scenu pesmom "Kukavice", već je saznala i da je druga beba na putu.

Ovu prelepu vest mlada zvezda podelila je na druženju sa novinarima koje je organizovala u "MTS" dvorani.

- Okupila sam danas ljude iz medija jer želim da vam se zahvalim na podršci koju ste mi pružili tokom najlepšeg odsustva. Planirala sam da danas sa vama pričam i o nekim poslovnim planovima, ali oni su sada u senci druge prelepe vesti, a to je da ćemo na jesen dobiti još jednu bebu - rekla je Nadica dok je pored nje stajao njen životni partner Damir.

Budući roditelji primali su čestitke svih prisutnih ne skrivajući oduševljenje, ali da ovo ne znači da će svi planovi kada je karijera u pitanju čekati potrvrdila je mlada zvezda.

- Pauza je planirana samo u periodu kada se porođaj približi, i neposredno nakon toga. Ja već imam zakazane nastupe do kraja leta, a period trudnoće ću iskoristiti i da snimim pesme za svoj novi album koji se već priprema - rekla je Nadica koja je toga dana dobila i specijalnu zlatnu plaketu od direktora "Grand" produkcije Gorana Šljivića za uspešnu saradnju dugu deceniju, a događaju su prisustvovali i predsednik Saveza estradno muzičkih umetnika Srbije Dragiša Golubović, i predsednik upravnog odbora Prava interpretatora Živorad Ajdačić, i direktor "Sokoja" Dejan Manojlović.

Podsetimo, Nadica je pre samo nekoliko nedelja u prvom intervju za Grand govorila o ćerki Melini i otkrila kako se snašla u uloz majke.

- Moram da kažem da sam se super snašla, s obzirom da mi je prvo dete i da nemam nekog iskustva. Sada sam super, na početku je bilo malo teško, što je i normalno, bila je jako mala. Sluša me, stvarno je mirna beba, za poželeti. Javi se samo kada je gladna i kada hoće da spava - ispričala je u razgovoru za Grand, a zatim otkrila kako njena ćerka reaguje na muziku:

- To je prosto neverovatno, ona tačno zna kada neko drugi peva, tada ne obraća puno pažnju. Ali kada krenu pesme "Šapat vetrova" i "Zid plača", to sam i kačila na Instagram, ona ne trepće. Prepoznaje glas, pa se malo zbuni kada me vidi na televiziji, a ja je držim. Shvati će narvano kada poraste, pa će da vidi čime se mama bavi.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: ademov_nadica/Instagram

Pogledajte još