SUZANA PEROVIĆ OTKRILA ŠTA OSEĆA PREMA MIKIJU ĐURIČIĆU: To je čovek sa kojim želim da ostarim! (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi se postarao da taj izbor prođe što mirnije, ali i da bi kasnije sa njima obavio pretres nedelje. Rasprava Zlate Đurković i Suzane Perović je bila sledeća tema koja je komentarisana u Beloj kući.

Naime, Zlata i Savo Perović su tražili do Drveta mudrosti da Suzani obezbedi poziv sa Mikijem Đuričićem. Ipak na kraju je poziv dobila Zlata Đurković, a Suzana je odbila da priča sa porodicom na taj način.

- Mi smo se zbližile, ali smo sada okej. Danas samo se malo loše razumele. Imali smo dobru nameru - rekla je Zlata, a onda se oglasila Suzana:

- Danas mi je mnogo težak dan, danas mi je rođendan ćerki. Od mene je dosta, u subotu sam završila svaku temu. Ja sam tražila da idem kući, što se mene tiče, subota je bila kraj za mene. Ja sam sebi najveći kritičar. Neću da pričam sa porodicom na taj način. Ja ću biti ovde fizički, ja više nemam šta da pričam, kraj. To što smo uradili je rezultat strasti i ljubavi. Moja deca nisu ovde, snimak nije bio prijatan, dovoljno sam imala vremena da razmislim. To je čovek sa kojim želim da ostarim - rekla je Suzana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još