KIJU MENADŽER OTKAČIO ZBOG SLOBE: Vlasnici diskoteka se žale na njen rad i ponašanje!

Kristina Kija Kockar, koja je nakon "Zadruge 1" otpočela muzičku karijeru, ostaje bez menadžera zbog svađe sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Kockarevoj je menadžer Goran Lečić, koji zastupa i nju i Slobu, pre nekoliko dana rekao da više ne želi da joj ugovara tezge zbog svega što je javno napisala o Slobi, čime je udarila ne samo na posao bivšeg muža nego i na njegov. Prema tvrdnjama upućenih, Goran već duže vreme ima nesuglasice sa Kijom, ali su zbog poslednje svađom sa Slobom one eskalirale.

- Goranu se vlasnici diskoteka već duže vreme žale na rad sa Kijom. Pored toga što je interesovanje za njene nastupe sve slabije, oni imaju zamerku i na kvalitet nastupa, pa i na njeno ponašanje. Tvrde da bukvalno dođe, otpeva pola na plejbek i ode, a u međuvremenu ima zahteve kao Madona. Traži voće u bekstejdž, uvek joj nešto smeta i zahteva najskuplje hotele u mestu gde nastupa, zbog čega gazde prilično negoduju - govori dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Nedavno je ostala i bez benda, pa sad njen nastup na bini izgleda prilično skromno. Na sve to, Kija je nedavno iznela strašne optužbe na Slobin račun čime je direktno udarila na posao menadžera Gorana Lečića Leke jer on sarađuje i sa Slobodanom. To je bila kap koja je prelila čašu i Goran je pozvao da joj kaže da će do kraja odraditi zajedno zakazane tezge i da ne planira više da je zastupa.

Kako dalje izvor navodi, Kija je rekla da je ne zanima jer i ovako iza nje stoji "FM Play", koji joj radi pesme, te da će oni to rešiti, a da ona neće dozvoliti nikom da je ućutkuje i ucenjuje. Da je Lečić rešen da više ne sarađuje sa Kockarevom, govori i činjenica da je to rekao u lajv uključenju na Instagramu, što su videli Kijini brojni fanovi.

- Prekidam saradnju sa Kijom Kockar. Uskoro više nećemo raditi zajedno - rekao je Leka, ali i pored zahteva brojnih Kijinih ljubitelja, nije otkrio razlog.

Ipak, samo dan kasnije, kada smo ga pozvali, Lečić je promenio ploču i rekao kako i dalje planira da sarađuje sa Kijom, koja je u međuvremenu obrisala sve objave u kojima vređa muža.

- Nismo se čuli dan, dva, mislim, ali to ne znači da ne sarađujemo. I dalje radimo, ne znam odakle vam to - čudio se Lečić, kao da prethodno javno nije rekao da je naumio da otkači Kiju.

Podsećanja radi, Kristina Kija Kockar nedavno je na Instagram profilu otkrila da Radanović pljuje Cecu Ražnatović i njenu decu, a javno iznosi hvalospeve, kao i ostali prljav veš iz života pevača nakon što je on okačio sliku zmije i aludirao na Kijinu majku napisavši iznad njene glave tašta. To je podstaklo Lečića da stane u Radanovićevu odbranu tako što je objavio prekid saradnje sa Kijom.

Izvor: Alo!
Foto: kijakockar_official/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. radoslav says

    Znam da si to mislio na onu histerićnu.Onaj gore vidi sve.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.