fbpx

CECA OTKRILA KAKVA JE PREMA ANASTASIJI: Uopšte nisam slatka, veoma sam stroga, znam njene potencijale!

Pevačica Anastasija Ražnatović proslavila je svoj 21. rođendan glamuroznom žurkom u jednom prestoničkom restoranu, gde je okupila porodicu, prijatelje i kolege. Naravno, neizostavno je bilo prisustvo i njene majke Svetlane Cece Ražnatović koja ne skriva koliko je ponosna na svoju naslednicu.

- Sjajna atmosfera, vesela, tako smo i očekivali. Poenta je da se ljudi druže, da im je lepo, da proslavimo dan njenog rođenja, da proslavimo uspeh pesme koji je fascinantan. Ja njoj prvenstveno želim zdravlje, sreću i mnogo ljubavi - rekla je Ceca pred kamerama emisije "Premijera" i osvrnula se na to šta je njoj bila najveća želja kada su njena deca u pitanju:

- To mi je bila životna želja, da izrastu u dobre, kvalitetne ljude, da poštuju prave, tradicionalne vrednosti. Meni je to jako bitno. Oni su odrastali uz mene, moju karijeru, videli su kako taj svet funkcioniše, pa su sve savladali. Spremni su na kompromis, ali ne na svaki, jer ne treba na sve pristajati.

Na samom kraju Ceca je priznala da je veoma stroga kada su njena deca u pitanju, te da Anastasiji i te kako zna da kaže svoje mišljenje kada je njena muzička karijera u pitanju.

- Prema svom detetu znam da budem jako, jako stroga zato što znam njene potencijale, a svako može da nadogradi sebe. Uopšte nisam slatka, jako sam stroga - zaključila je Ceca.

Izvor: Novosti
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.