IZGOVORIO SUDBONOSNO DA: Oženio se Lola Smiljanić!

Popularni prvotimac Partizana Milan Lola Smiljanić oduvek je važio za neukrotivog momka, a danas je izgovoriti sudbonosno "Da" Tamari Čupković, sa kojom je u vezi bio više od tri godine.

Tamara je studentkinja Pravnog fakulteta.

- Milan je oduvek bio poznat kao veliki zavodnik. Međutim, otkako je upoznao Tamaru pre nekoliko godina, potpuno se skrasio. Tamara i Lola su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ljubav je odmah planula. Ona nije kao druge devojke sa kojima je fudbaler bio, studira Pravni fakultet i uopšte nije iz javnog sveta. Zato na internetu ne postoji nijedna njena slika, a sa Smiljanićem ne voli da se pojavljuje na javnim događajima - rekao je izvor blizak paru.

Upravo njena skromnost odmah je osvojila fudbalera, ali i to što njegova partnerka nije deo estrade, niti javnog života.

- Vezu su dugo krili od medija kako bi mogli na miru da uživaju u njoj. Lola se potpuno povukao iz javnosti, trenira i maksimalno se posvetio obavezama koje ima u klubu. Više ne izlazi kao ranije, ništa ga tog tipa ne zanima. Zato i ne možete da ga sretnete na splavovima kao ranije, već slobodno vreme najčešće provodi sa svojom partnerkom - dodaje izvor.

Kako je veza prerasla u ozbiljnu, porodice Smiljanić i Čupković dugo su se pitale kada će par stati na ludi kamen. Milan i Tamara su o tome počeli da razgovaraju još prošle godine, a odlučili su da svadbu zakažu baš za ovaj dan.

Inače, Lola se do kuće buduće žene dovezao sam, pa ispoštovao običaj kupovine mlade. Fudbalsku zvezdu nije vozi vozač.

Izvor: Kurir
Foto: DanasConferenceCenter – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još