MOŽE I DA SE VENČA U ZADRUZI, NE DOTIČE ME: Vladimir Tomović dao blagoslov Staniji i Marku!

Jedna od najaktuelnijih učesnica "Zadruge 2" Stanija Dobrojević zbunila je mnoge zadrugare, ali i gledaoce, kada je u poslednjih nekoliko dana postala prisnija sa manekenom Markom Markovićem, a tvrdila je da je nijedan muškarac ne zanima otkad je doživela emotivni pad.

Osim što je očigledno da je zadrugar znatno mlađi od nje, Dobrojevićevoj nije smetalo ni to što je njena drugarica Maja Marinković priznala da se on njoj dopada i da joj nije svejedno što njih dvoje provode vreme zajedno.

S obzirom na to da su svi došli do zaključka da je Stanija rešila da po svaku cenu bude crnogorska snajka, ona je bez dlake na jeziku priznala da je svaki njen potez dobro osmišljen.

Iako je javnosti poznato da je Stanija takođe bila u emotivnoj vezi sa bivšim učesnikom "Zadruge 2", Vladimirom Tomovićem, bilo je jasno da je ona želela da ga napravi ljubomornim i da mu se ujedno osveti, jer su svi bili svedoci javnog raskida koji je izazvao veliku pompu u medijima.

Na iznenađenje mnogih, Tomović je bivšoj devojci I Marku dao  blagoslov.

- Što se mene tiče može da se venča u Zadruzi. Ne dotiče me. Ja glasam za ljubav - rekao je Vladimir.

On nije štedeo reči kad je u pitanju njegov suparnik, pa je priznao da nema ništa protiv njegove bliskosti sa Dobrojevićevom

- Hvala mu što me je na vreme spasio bede - rekao je Tomović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.