NAŠA VEZA JU JE RAZVALILA, NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Maja Marinković progovorila o odnosu sa Stanislavom Krofakom i žestoko oplela po njegovoj bivšoj devojci Mioni Jovanović (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Specijal" voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Majom Marinković o njenoj vezi sa Stanislavom Krofakom, koja se potom osvrnula na Krofakovu bivšu devojku Mionu Jovanović po kojoj je osula drvlje i kamenje.

- Majo, kako si? - upitao je voditelj.

- Jako sam srećna, naravno zbog mog odnosa, ovog puta sam spokojna i sigurna sam da nisam pogrešila. Stanislav je ozbiljan gospodin, jako me poštuje, ne budi u meni ludilo koje sam imala u prošlim odnosima. Mislim da sam se zaljubila, zreo je muškarac - rekla je Maja.

- Mnogi se pitaju kako možeš biti sigurna u njega, ako on ima neraščišćene odnose sa Mionom - rekao je voditelj.

- On je meni vrlo jasan, naravno da će neki odgovori da izazovu neku njegovu reakciju, ne vidim da ima nameru i potrebu da se vrati u odnos sa Mionom. Da je to hteo mogao je do sad, dok u Mionu nisam sigurna. Mislim da ga voli, jako je ljubomorna, sujetna i besna što smo ušli u vezu - rekla je Marinkovićeva.

- Šta se to promenilo između vas dve - upitao je voditelj.

- Ja sam ušla u odnos sa njim, a ona je izgorela. Pokušala je da me perfidno ponizi. Ja sam imala greške u odnosima, ali sam bar bila iskrena. Ona se pravi moralna, ona je toliko ponizila njega time što ga je prevarila. Ona stalno pokušava da mene spusti, ali to joj ne ide. Ona ne voli Ša, to je jasno i on vidi, ali on ne može da se odvoji od nje. On je emotivno labilan, on je dobar prijatelj, ali u ljubavi je bolestan. On sve vidi, nije on skrenuo da ne može da primeti to, ali negde se bori sam sa sobom i pošto poto želi da ostane u tom odnosu. Mislim da je svojim ponašanjem odgurnuo Mionu od sebe - rekla je Maja.

- On kaže juče da mu ne smeta što ga ona ne ljubi, on to razume - rekao je Tanasijević.

- Ma da, on sve prihvata, ali ona je nervozna, nesrećna. Bila bi opravdana njena prevara i prihvatljivija da ona ima vezu u kojoj cveta, ne može neko da te osudi ako se ti iskreno zaljubiš. Naš odnos je nju razvalio, ne može da dođe sebi. Ona je jedna zmija, gleda nas po ceo dan. Ona je kao čovek prazna, ne može da bude lojalna i odana - rekla je Maja.

- Kako komentarišeš Janjuševo izlaganje sinoć? - upitao je voditelj.

- Bilo je zanimljivo, ja sam spustila loptu zbog Stanislava. Ono je sinoć bilo simpatično, to je istina što on priča. Svako u čoveku budi nešto drugačije, ja sam pričala sa Stanislavom pre nekoliko minuta, ja ne vidim da on budi to ludilo i bes u meni - rekla je Marinkovićeva.

- Da li ćeš ići u Rovinj? - upitao je voditelj.

- Ja to njemu ne zameram, ali neću. Svi se prave fini, kao jao čovek ovo ono. Ja samo želim da kada je sa mnom, prema meni bude ispravan, a verujem da će tako biti. On je meni rekao da mu nije potrebno više da vara devojke i tako to, smatra me za ozbiljno. Rekao mi je da mu prijam u svakom smislu te reči, ali to i pokazuje. Ovakav muškarac nije ušao u rijaliti, da ima takav stav, takvo ponašanje, a da evo i ja koliko sam grešila, on nije podlegao pritiscima, savetima, tako da je on meni tu pokazao tu muškost i kupio me - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još