PEVAČ TRAŽI BASNOSLOVNO VISOK HONORAR: Bojan Tomović ulazi u "Zadrugu"?!

Pevač Bojan Tomović (37) je neko ko je svojim hitovima obeležio prethodne godine. Čovek koji je napisao i otpevao mnogo hitova, preko noći je nestao sa scene - i nije ga bilo godinama.

Sada je Bojan ponovo aktuelan u svim medijima širom regiona, ali, nažalost, ne zbog novih pesama, već zbog priznanja da se, zapravo, povukao zbog bolesti i to hronične, doživotne, poznate pod nazivom bipolarni poremećaj, poremećaj rasploženja ili kako je na zapadu zovu, "bolest umetnika".

Bojan je poznat i po tome što je bio učesnik "Farme", ali je brzo diskvalifikovan.

Na novinarsko pitanje da li bi opet ušao u neki rijaliti, Bojan je rekao sledeće:

- Nikad ne reci nikad, jer, kad god sam rekao nikad, život me ubrzo demantovao, tako da, i ako bih ponovo ušao u rijaliti, ušao bih isključivo zbog para i borbe protiv stigme i diskriminacije obolelih, da dokažem da smo mi bipolarni, 100 puta normalniji od onih nepregledanih, jer, kažu, da kod nas nema normalnih, ima samo nepregledanih a i, brate, moraju se plaćati računi, mada, znam da mnogo rizikujem jer bih morao da se spustim na nivo "lepog" Miće i baba Zorke, pa bi bilo svađa na koje burno reagujem, psujem ko nenormalan. K'o na "Farmi" pokazao bih se kako ne treba, ali za 100 hiljada evra, unapred, vredi rizikovati. Trenutno se rijalitiji iz celog regiona otimaju oko mene, čak i iz Hrvatske, pa sam im rekao: "Gospodo, može, ali to košta 100 hiljada evra unapred, plus, poseban apartman sa kupatilom samo za mene i, naravno, da ne budem kažnjavan ukoliko zaspim preko dana zbog terapije koju pijem za bipolarni poremećaj".

Izvor: Srbijadanas.com/espreso.rs
Foto: Bojan Tomović/Facebook

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.