POLOMIĆU GA KAD GA VIDIM: Filip Mijatov uputio javnu pretnju Davidu Dragojeviću

Filip Mijatov je u toku jučerašnjeg dana poslao poklone na adresu Bele kuće, a iznenađenje je bilo priređeno povodom rođendana njegove bivše devojke Ane Korać.

On joj je poslao pismo čiji sadržaj nije želela da pročita javno, a torta sa malinama, novac od papirnih salveta, fotografije na kojima su se zajedno uslikali posle njenih operacija koje je on finansirao i ostale namirnice poslati su kako bi se ona prisetila šta sve Mijatov zna o njoj.

Koraćeva ni tada nije želela da prizna svom dečku Davidu Dragojeviću da je sve što je o Filipu izgovorila gnusna laž, pa ga ponovo nazvala “debilom”.

Stupili smo u kontakt sa Mijatovim, kako bi nam otkrio kakvi su njegovi utisci o celokupnoj situaciji koja se dogodila tokom jučerašnjeg dana i večeri kada ga je Ana u ”Amidži šouu” okarakterisala kao ”osobu koja treba da se leči”.

To je f*ksa kakvu Beograd nije video. Zlo za zatvor, svi kriminalci su bili sa njom, jurcala je i po Hrvatskoj… I taj Suki odlično zna ko je ona, njegovi drugari su je ka*ali od 500 do 1.000 evra. Svaki poznati je mogao da bude sa njom. Jedva čekam da se sve ovo završi, šta sam imao, rekao sam – rekao je Mijatov, a na pretnje koje mu je uputio David Dragojević odgovara ovako:

Filip traži MMA meč, da mu David j*be m*ter. Izlomiću ga kad ga vidim bude li rekao nešto – poručio je Filip Dragojeviću.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.