BRAK NIJE DUGO POTRAJAO: Razvela se Ana Korać

Ana Korać, koja se ove godine udala i porodila, stavila je tačku na brak sa biznismenom kojeg je sve vreme krila od očiju javnosti.

Ana Korać je zatrudnela sa svojim emotivnim partnerom s kojim je do tada neko vreme bila u vezi, ali je sve krila očiju javnosti.

Za Aninog dečka, tada se saznalo najpre na njenom rođendanu, ali ona o tome nije želela da govori po njegovoj želji.

Koraćeva se, nakon objavljivanja vesti o trudnoći, povukla iz javnog života. Ana se ni nakon porođaja nije vratila javnom životu, a fotografije svog partera i kada je objavljivala, krila je njegovo lice.

Nedavno su pokrenute i spekulacije da se Ana i udala za svog emotivnog partnera i oca svog sina kojem su dali ime Mateo, što je sada potvrđeno.

Međutim, od izvora bliskog njoj, Ana se od supruga nedavno i razvela:

- Ana je ćutala o vezi, o braku, pa je bilo logično da neće govoriti ni o razvodu, ali počelo je dosta da se priča o tome. Njih dvoje su se rastali i ona je ostala sa sinom u stanu koji je od samog početka bio prepisan na nju, a koji su kupili kada su dobili bebu. Sporazumno su se razveli, veoma brzo su se dogovorili o svemu. Ona je odmah vratila i svoje prezime u dokumentima, tako da je proces brakorazvodne parnice okončan. Obrisala je i fotografije na kojima je njen bivši suprug i time je stavila tačku na svaku sumnju da su i dalje zajedno - zaključio je izvor.

Ana je za domaće medije potvrdila ovu vest.

- Tačno je da nisam više u braku, ali ne bih više ništa komentarisala - kazala je Koraćeva.

Izvor: Informer.rs
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još