DEA ĐURĐEVIĆ O POVRATKU NA MALE EKRANE: Jedva čekam da se vratim u “Novo jutro”

Voditeljka “Novog jutra” na TV “Pink” Dea Đurđević oporavlja se od povreda koje je zadobila u saobraćajki u februaru, a na posao se vraća za mesec dana.

Voditeljka se mnogo bolje oseća i već u toku jula će se, ako oporavak bude tekao po planu, vratiti na televiziju “Pink” gde će, zajedno sa Predragom Sarapom, ponovo voditi “Novo jutro”. Ova informacija veoma je obradovala i samu voditeljku, ali i čitav tim koji radi u jutarnjem programu.

Budući da se Dea mnogo bolje oseća, nakon razgovora sa čelnim ljudima televizije, planirano je da se već u julu vrati u “Novo jutro”. Ipak, ona neće odmah voditi sva četiri sata programa, već onoliko, koliko joj zdravstveno stanje bude dozvoljavalo. Svakog dana će, oko dva sata, biti u programu, a ukoliko se bude osećala dobro, možda i više. Sve zavisi od lekara, ali i od samog toka oporavka, jer je svima najbitnije da se Dea dobro oseća. Uprkos tome što je nedavno imala novu operaciju ruke, ona je nasmejana, veliki je borac i mnogo se bolje oseća. Nekoliko puta je svima rekla da jedva čeka da se vrati na posao, a to će se uskoro i dogoditi – kaže izvor.

Dea je tokom najtežeg perioda imala podršku porodice, emotivnog partnera, prijatelja, kao i svih kolega, koji jedva čekaju da je ponovo gledaju na televizijskim ekranima. Pozvali smo voditeljku, koja ne krije da jedva čeka da se vrati na posao.

O tačnom datumu povratka u studio odlučuju lekari, a ja se osećam spremno i jedva čekam da se vratim na posao. Radujem se novim uspesima medijski najjačeg tima na Balkanu, na čelu sa Željkom i Milicom Mitrović i Goranom Gmitrićem, i ekipom “Novog jutra”. Kad se vratim, bićemo još gledaniji – rekla je kroz osmeh Dea Đurđević.

Ipak, ona će i nakon povratka na televizijske ekrane nastaviti sa rehabilitacijom, na kojoj se nalazi zbog teških povreda koje je u februaru dobila u saobraćajki.

Oporavak je i dalje u toku. Još uvek pokušavam rehabilitacijom da umanjim posledice višestrukih teških povreda – dodaje Dea Đurđević.

Njen partner u jutarnjem programu Predrag Sarapa ističe da čitava ekipa jedva čeka da im se Dea priključi.

Svi se radujemo skorom Deinom povratku. Mi smo tim koji pobeđuje, sve vreme smo radili timski. Njeno mesto je u “Novom jutru”, jedva čekam da ponovo sa osmehom počnemo program – kaže Predrag Sarapa.

Voditeljka je prošle nedelje imala višesatnu operaciju ruke, kada su joj nervi iz noge presađeni u ruku. Zahvat je predvodio profesor doktor Marko Bumbaširević, koji je nadaleko poznat po svojoj uspešnosti kada su ovakvi slučajevi u pitanju. Ishod teške operacije će se znati nakon što prođe određeno vreme.

Izvor: Blic
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.