DEA ĐURĐEVIĆ O POVRATKU NA MALE EKRANE: Jedva čekam da se vratim u "Novo jutro"

Voditeljka "Novog jutra" na TV "Pink" Dea Đurđević oporavlja se od povreda koje je zadobila u saobraćajki u februaru, a na posao se vraća za mesec dana.

Voditeljka se mnogo bolje oseća i već u toku jula će se, ako oporavak bude tekao po planu, vratiti na televiziju "Pink" gde će, zajedno sa Predragom Sarapom, ponovo voditi "Novo jutro". Ova informacija veoma je obradovala i samu voditeljku, ali i čitav tim koji radi u jutarnjem programu.

- Budući da se Dea mnogo bolje oseća, nakon razgovora sa čelnim ljudima televizije, planirano je da se već u julu vrati u "Novo jutro". Ipak, ona neće odmah voditi sva četiri sata programa, već onoliko, koliko joj zdravstveno stanje bude dozvoljavalo. Svakog dana će, oko dva sata, biti u programu, a ukoliko se bude osećala dobro, možda i više. Sve zavisi od lekara, ali i od samog toka oporavka, jer je svima najbitnije da se Dea dobro oseća. Uprkos tome što je nedavno imala novu operaciju ruke, ona je nasmejana, veliki je borac i mnogo se bolje oseća. Nekoliko puta je svima rekla da jedva čeka da se vrati na posao, a to će se uskoro i dogoditi - kaže izvor.

Dea je tokom najtežeg perioda imala podršku porodice, emotivnog partnera, prijatelja, kao i svih kolega, koji jedva čekaju da je ponovo gledaju na televizijskim ekranima. Pozvali smo voditeljku, koja ne krije da jedva čeka da se vrati na posao.

- O tačnom datumu povratka u studio odlučuju lekari, a ja se osećam spremno i jedva čekam da se vratim na posao. Radujem se novim uspesima medijski najjačeg tima na Balkanu, na čelu sa Željkom i Milicom Mitrović i Goranom Gmitrićem, i ekipom "Novog jutra". Kad se vratim, bićemo još gledaniji - rekla je kroz osmeh Dea Đurđević.

Ipak, ona će i nakon povratka na televizijske ekrane nastaviti sa rehabilitacijom, na kojoj se nalazi zbog teških povreda koje je u februaru dobila u saobraćajki.

- Oporavak je i dalje u toku. Još uvek pokušavam rehabilitacijom da umanjim posledice višestrukih teških povreda - dodaje Dea Đurđević.

Njen partner u jutarnjem programu Predrag Sarapa ističe da čitava ekipa jedva čeka da im se Dea priključi.

- Svi se radujemo skorom Deinom povratku. Mi smo tim koji pobeđuje, sve vreme smo radili timski. Njeno mesto je u "Novom jutru", jedva čekam da ponovo sa osmehom počnemo program - kaže Predrag Sarapa.

Voditeljka je prošle nedelje imala višesatnu operaciju ruke, kada su joj nervi iz noge presađeni u ruku. Zahvat je predvodio profesor doktor Marko Bumbaširević, koji je nadaleko poznat po svojoj uspešnosti kada su ovakvi slučajevi u pitanju. Ishod teške operacije će se znati nakon što prođe određeno vreme.

Izvor: Blic
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.