DOŠLO JE VREME DA SE RASTANEMO: Oglasila se Bojana Ristivojević nakon odlaska sa TV "Hepi"

Bojana Ristivojević bila je voditeljka rijalitija "Parovi", ali i drugih, poput "Dobro jutro, Srbijo", "Prelo", "Provodadžije" i "Poželi pesmu".

Bojana je nedavno napustila televiziju "Hepi", i tim povodom napisala je status na društvenim mrežama, nakon brojnih glasina u javnosti, koje su pratile njen odlazak.

- Dragi moji, do sada nisam želela da pišem nikakva saopštenja u vezi sa mojim odlaskom sa TV "Hepi" i da se od mog otkaza pravi rijaliti, ali osećam obavezu da vam se i ovim putem obratim. Moje kolege i dojučerašnji poslodavci upoznati su sa razlozima prekida saradnje, ali su mi i dalje prijatelji, navijam za njih i radujem se svakom uspehu kuće u kojoj sam radila skoro deset godina - napisala je Bojana, i dodala:

- Jednostavno, došlo je vreme da se rastanemo! Posle pet sezona rijaliti programa shvatila sam da je bolje da izgubim posao nego sebe, što znači da razlog mog odlaska nisu pregovori s drugim televizijima, niti je bilo reči o tome. Cilj mi je da se odmorim i uživam sa porodicom, koju sam, zbog posla, često zanemarivala. A onda... u nove radne pobede! Hvala svim kolegama novinarima na razumevanju, hvala svima vama koji me pratite na društvenim mrežama, volite i svakodnevno pišete - zaključila je bivša voditeljka TV "Hepi".

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: bokalica/Instagram

Pogledajte još