NAJBOLJI MENTOR: Marija Šerifović finaliste odvela u Pariz! (VIDEO)

Marija Šerifović najavila je da od sledeće sezone ne planira da bude član žirija "Zvezda Granda", pa je ovo poslednje takmičenje rešila da završi kako treba. Svoja četiri kandidata, koja su prošla u finale, Šerifovićeva je odlučila da nagradi putovanjem u Pariz.

I dok je do pre neki dan njena koleginica Viki Miljković bila ona koja je važila za najboljeg mentora, s obzirom na to da je svojim kandidatima stalno priređivala neka iznenađenja, Marija je ovim gestom prevazišla.  Džejla Ramović, Armin Jusfović, Ognen Zdravkovski i Ahmed Orahovčić su pozirali na ulicama Pariza,a mentorka je bila vodič.  Ipak, koliko god da je imala nameru da se dobro zabave, u jednom trenutku im je kiša poremetila planove, ali im osmeh nije izbrisan sa lica.

- Nisi bio u Parizu, ako nisi dobro pokisao - napisala je popularna pevačica u opisu videa, koji je podelila na Instagramu.

 

Da je pevačica bila dobra u izboru kandidata, najbolje govori podatak da ona ima četiri pevača u finalu, na koje je veoma ponosna i za koje veruje da su naučili sve što je potrebno da rade posao koji žele, bez obzira da li će neko od njih pobediti ili ne.

Dobra deca, talentovani mladi ljudi, željni dokazivanja. Željni pobede. Za takve ću uvek biti tu i zauvek ću im biti vetar u leđa – poručila je ponosno Marija iz Pariza.

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: serifovic/Instagram

Pogledajte još