Lagani čokoladni Maltesers zalogaji stigli u Srbiju

 

Još jedan globalno omiljeni brend kompanije Mars stigao je u Srbiju! Velikoj, slatkoj Mars porodici koju čine dobro poznati Snickers, Mars, Bounty, M&M’s, Skittles, pridružio se i Maltesers.

Okruglog oblika veličine jednog zalogaja, Maltesers je jedinstveni proizvod koji je korisnicima pokazao da čokoladna poslastica, punog ukusa, može biti sasvim lagana. Ovi bogati hrskavi zalogaji idealna su užina, povod za predah ili deljenje dragocenih trenutaka sa prijateljima.

Upravo zahvaljujući svom obliku malih zalogaja, Maltesers poslastica koja već osvaja nepca mladih širom sveta, dolaskom u Srbiju doprinela je proširenju tzv. bitesize asortimana.

Upakovane u crveno pakovanje, ove lagane čokoladne zalogaje već možete pronaći na policama.

Probajte. Lako je!

O kompaniji Mars

Mars je jedna od najvećih svetskih kompanija sa više od sto godina tradicije i nekim od najpoznatijih robnih marki na svetu, namenjenih ljudima i kućnim ljubimcima. Mars ostvaruje neto prihode od prodaje od gotovo 35 milijardi dolara i posluje u najraznovrsnijim globalnim kategorijama, koje obuhvataju: brigu o kućnim ljubimcima, konditorske proizvode, prehrambene proizvode i napitke. Kompanija posluje u više od 80 zemalja širom sveta.

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.