Danas otvaranje New Yorker prodavnice u Kruševac Shopping Parku

Kruševac Shopping Park dobija još jedan sjajan brend! Dođite i posetite prvi šoping park u Rasinskom okrugu!

Dve nedelje nakon zvaničnog otvaranja, maloprodajni park dobija još jednog poznatog zakupca! Danas se otvara New Yorker prodavnica u Kruševac shopping parku!

Nova destinacija za kupovinu i uživanje u Kruševcu i Rasinskom okrugu, Kruševac Shopping Park, koja je zvanično otvorena 26. septembra 2019, najavila je dugoočekivano otvaranje New Yorker prodavnice. Prodavnica će biti otvorena danas, 10. oktobra 2019. i tom prilikom ponudiće specijalne popuste svim posetiocima.

Od 10. do 13.10.2019, za kupovinu iznad 2.500 RSD, kupci u New Yorker prodavnici dobijaju popust od 500 RSD, dok se popust u iznosu od 1.000 RSD dobija za kupovine iznad 5.000 RSD. Pored toga, za kupovine iznad 2.500 RSD, poklon iznenađenje očekuje sve kupce (sve dok traju zalihe).

Ali to nije sve! Kruševac Shopping Park je takođe najavio otvaranje prodavnice dobro poznatog brenda Sinsay, čiji je otvaranje planirano za drugu polovinu novembra ove godine.

Sa preko 300 parking mesta, odličnom kombinacijom 17 poznatih domaćih i internacionalnih brendova kao što su LC Waikiki, Defacto, Orsay, Tom Tailor, knjižare Vulkan i CCC, ali i dobro poznati Sport Vision, Planeta Sport, Pertini, Legend, Lilly i DM, novi šoping park nudi obuću, odeću i ostali asesoar, zadovoljava različite kupovne potrebe i postaje omiljeno mesto kupovine stanovnika Kruševca, ali i celog Rasinskog okruga.

Radno vreme šoping parka je svakim radnim danom i vikendom od 10 do 22h, dok je radno vreme kafe bistroa od 08 do 23h.

Novootvoreni maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 37, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25 km od glavnog državnog autoputa.

U neposrednoj blizini shopping parka nalazi se maloprodajni lanac, koji će dodatno upotpuniti ponudu prehrambenim proizvodima.

Dobro je poznato da Nepi Rockcastle u svom portfoliju u Srbiji ima i Šoping centar Kragujevac Plaza (GLA 22.292m2), ali i Šoping centar Promenada Novi Sad (GLA 49.000 m2), koji je ujedno i najveći šoping centar u Srbiji.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.