ŠTRAND SUMMER FEST: Proglašenje pobedničkog maturskog tabloa i koncert grupe "Drum’n’ Zez"

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Svečano otvaranje „Štrand Summer Fest-a“, započelo je juče proglašenjem pobednika izbora za najlepši maturski tablo Novog Sada, što su svi rednjoškolci završnih razreda u Novom Sadu jedva čekali.

Najlepši maturski tablo birao se glasanjem žirija, koji su činili: Čarna Milinković ispred Muzeja Vojvodine, Tijana Hen, fotograf, Radivoj Hadžić i Darko Dozet, takođe fotografi, Darko Vuković, dizajner, Srđan Šveljo, modni urednik, stilista, DJ i radio voditelj, Bora Mirosavljević, fotograf i Nina Latinović ispred OPENS-a.

Pre samog proglašenja pobednika prisutnima se obratila Čarna Milinković, nakon čega su dodeljene nagrade pobedničkim maturskim tabloima na sledeći način:
1. Mesto - Tablo koji ima najviše glasova publike
2. Mesto - Tablo koji ima najviše glasova žirija
3. Mesto - Tablo koji je na drugom mestu po glasovima publike
4. Mesto - Tablo koji je na drugom mestu po glasovima žirija

Na 4. mestu našla se gimnazija "Isidora Sekulić" i razred IV3, koji su osvojili po dve biskopske ulaznice za svakog đaka.

3. mesto pripalo je takođe gimnaziji "Isidora Sekulić" i razredu IV4 koji je dobio po dve ulaznice za Novosadski Oktoberfest za svakog đaka!

2. mesto osvojila je Saobraćajna škola "Pinki", smer nautički tehničari, čiji su đaci osvojili jednodnevnu ekskurziju u Viminacijum i Avantura Park!

Pobednički tablo, i zasluženo 1. mesto pripalo je Elektrotehničkoj školi "Mihajlo Pupin" i razredu E45 koji su se za pano svi slikali u majicama sa porukom "Kosovo je Srbija" uz prateći tekst "Nema predaje", a u kojima su se pojavili i na smaoj dodeli nagrada. Oni su osvojili jednodnevnu ekskurziju u Viminacijum i Avantura park kao i ulaznice za ovogodišnji Novosadski Oktoberfest.

Nakon proglašenja pobedničkog maturkog tabloa, nastupila je grupa Drum’n’ Zez, uz čije već dobro poznate hitove su đuskali svi Štrandaroši pevajući u glas stihove „Palačinke“, „Talas sreće“, „Papučar“, „Dolazi proleće“, „Godinama“ i naravno "Dunav" uz čiju melodiju je na ovaj način obeležen i Međunarodni dan reke Dunav.

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama - dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara - Jelen Pivo, i Mars sa brendovima - Orbit, Skittles i Pedigree.

Pogledajte još