TANJA SAVIĆ PRIHVATILA PRIMAMLJIVU PONUDU: Ko sve ulazi u "Zadrugu 3"?

Zadruge 3 počinje sa emitovanjem 6. septembra, a u novoj sezoni gledaoci će imati prilike da vide brojne poznate face iz različitih branši.

Pevačica Tanja Savić prihvatila je primamljivu ponudu Željka Mitrovića te će se tako naći u Zadruzi 3, a osim dobrog honorara nije imala neke specijalne uslove.

- Tanja je rešila da se vrati na domaću scenu. Nedavno je objavila singl i želja joj je da povrati nekadašnju popularnost. Veruje da će joj učešće u Zadruzi u tome pomoći. Razgovarala je sa mužem Dušanom, koji joj je dao punu podršku i koji će se, dok ona bude ispred kamera, brinuti o njihovim sinovima Đorđu i Maksimu - priča izvor.

Pored Tanje i političar Nenad Čanak će biti jedan od učesnika, a ono što će mnoge iznenaditi to je sigurno učesšće jednog popularnog glumca.

- Jedan baš popularan glumac pre nekoliko dana je potpisao ugovor, tako da još ne smem da otkrivam o kome se radi. Mogu samo da kažem da ga gledamo u top serijama i da će gledaoci biti oduševljeni. U treću sezonu ulaze još dva aktuelna političara, voditeljka nacionalne televizije, bivši fudbaler i nekoliko starleta - ističe sagovornik.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Ceca says

    Parama je tesko odoleti,a to sto ce svi da izadju ponizeni,obrukani,pojedini i psihicki unisteni,nema veze.Sta ce Luni pare, izgubila je zdravlje,ugled,to se vise ne popravlja.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.