ISPUNILA OBEĆANJE I OBRADOVALA MATURANTA: Milica Pavlović uprkos velikom gubitku otputovala u Banja Luku (VIDEO)

Pevačica Milica Pavlović nedavno je izgubila svoju najveću životnu podršku, baku Radu, a sada je, pored ogromnog bola odlučila da usreći jednog maturanta.

Naime, plavokosa dama se oglasila putem "storija" na Instagramu i otkrila da se trenutno nalazi u Banja Luci gde će večeras biti pratilja jednom učeniku Elektrotehničke škole.

- Samo da vas pozdravim, ne znam da li znate ali tri dana po izlasku mog novog albuma "Posesivna" gostovala sam u jednom klubu u Banja Luci i ostala šokirana jer je publika znala nove pesme od reči do reči, te sam odlučila da im se na neki način odužim. Grad je pozvao sve maturante koji budu želeli da izvedu Milicu Pavlović na maturi da se pojave na jednom mestu i slučajnim odabirom izvukli su Srđana. Meni je puno srce što mogu sa nekim da podelim taj njegov dan. Srećna sam što ću njemu kao i njegovim vršnjacima pružiti vetar u leđa i biti motivacija za sve stvari koje ga u životu čekaju... Neka to bude moj mali doprinos, hvala vam svima na rečima utehe... - rekla je folkerka u snimku.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još