Kadu obećava još bolje igre

BEOGRAD, 5. oktobra 2010. (Beta) - Fudbaler Crvene zvezde Kadu izrazio je nadu da će u nastavku sezone igrati još bolje nego do sada i da će njegova ekipa uspeti da zadrži lidersku poziciju na tabeli Super lige Srbije.

"Važno je da dobro treniramo i da nastavimo da pobedjujemo. Zaboraviće se ko je sada prvi. Pamti se samo šampion", rekao je Kadu za sajt Zvezde.

Crveno-beli su prvo mesto na tabeli srpskog prvenstva, koje su poslednji put osvojili u sezoni 2006/2007, preuzeli posle nedeljne pobede nad Metalcem od 2:0. Kadu je na tom meču namestio prvi gol, a postigao drugi.

"Pobedila je Zvezda i Kadu samo to voli. Lepo je kad se da gol, ali najlepše je kad pobedi Zvezda. Igram sve bolje i biće još bolje na sledećim utakmicama... samo da Zvezda pobedjuje", kazao je Brazilac, koji je protiv Metalca igrao ofanzivnije nego inače, odmah iz špica Andrije Kaludjerovića.

"Andrija super daje golove. Super je i (Ognjen) Koroman, isto i Dejan (Milovanović). Kadu voli da igra s njima... Kadu igra kako trener kaže. Najvažnije je da Zvezda pobedjuje", dodao je vezista Zvezde.

Pogledajte još