VOĐA "NOVIH FOSILA" U ZATVORSKOJ BOLNICI: Rajko Dujmić jedva hoda i teško diše?!

Muzičar Rajko Dujmić, dugogodišnji vođa "Novih fosila", koji je pre više od nedelju dana priveden jer je, navodno, pretukao suprugu Snježanu, još uvek je u pritvoru i, kako navode hrvatski mediji, nalazi se u zatvorskoj bolnici u Zagrebu.

Vest o incidentu u javnost je isplivala kada je Dujmić uslikan ispred bolnice "Fran Mihaljević" u pratnji dvojice policajaca.

Navodi se da je zdravstveno stanje legendarnog autora nepromenjeno, a njegov advokat Sandra Hančić nije želela detaljnije da govori o tome, navodeći da je to Rajkova privatna stvar. Prema neslužbenim informacijama, Dujmić veoma teško diše i jedva hoda.

Sandra Hančić je za hrvatski "24 sata" dodala da policija ne tretira Dujmićev slučaj kao porodično nasilje, kao i da je muzičaru, zbog opasnosti da utiče na svedoke, određen jednomesečni istražni zatvor, a da bi on trebalo da bude na slobodi 1. avgusta.

Dujmić se u sredu pojavio u zagrebačkom Županijskom sudu, gde se sreo sa suprugom. Njihov susret je, kako prenose mediji, protekao veoma hladno - bez pozdrava i bilo kakve komunikacije.

Izvor: Novosti
Foto: Croatia Records – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.