Besplatan koncert: The Frajle 27. avgusta zatvaraju Štrand Summer Fest

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

"The Frajle" i "Štrand Summer Fest" poklanjaju i ove godine Novosađanima koncert ispod Mosta slobode.

Četiri dame su, posle niza uspešnih koncerata ove sezone, ponovo u Novom Sadu i svojim nastupom će, sada već tradicionalno, zabaviti sve posetioce Štranda u utorak, 27. avgusta s početkom u 20 časova.

Prošlogodišnji nastup The Frajli okupio je veliki broj ljubitelja Štranda ispod Mosta slobode, zbog čega se posebno radujemo još jednom sjajnom koncertu kojim će ovogodišnji "Štrand Summer Fest" biti i zatvoren.

Ulaz na koncert je besplatan. Dobro nam došli!

Sve do 27. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama - dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara - Jelen Pivo, i Mars sa brendovima - Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.