LUNA ISPAŠTA ZBOG MENE I ANABELE: Gagi nikad iskreniji o odnosu sa bivšom suprugom

Gagi Đogani često ističe da će naslednicu Lunu podržati u svemu što ona zamisli i predviđa joj blistavu karijeru pevačice.

- Bio sam uzbuđen kada sam saznao da snima spot, a pesma mi se sviđa i sve skupa zvuči dobro. Ne sumnjam, sigurana sam u to da će biti ekstra uspeh ove pesme i da će Luna biti zvezda. Kada je izašla iz “Zadruge1” i kada sam joj rekao da može da se bavi pevanjem, ona nije htela ni da čuje za to. Rekla mi je: tata, ne moj da me mučiš sa time, ne vidim sebe u tome. A ja sam video to u njoj jer je od malih nogu igrala pevala i plesala. Čak je 1999. godine pevala sa nama na bini u Sava centru. Tada je pokazala da će biti to što danas radi - kaže Gagi i objašnjava koliko je učestvovao u Luninom projektu.

- Anabela i ja počeli smo da razmišljamo o pesmama, ali je došlo do tog razilaženja između nas dvoje, pa je ona to završila. Sada smo se oboje povukli i o Luninoj karijeri brinu neki drugi ljudi.

Gagi priznaje da bi voleo da se pomiri sa bivšom suprugom te da nastave da budu prijatelji.

- Voleo bih da se pomirimo, da spustimo loptu zbog dece. Luna i Nina ispaštaju najviše. Trebalo bi da se izmirimo, mislim da će to biti sve u redu. Šta je bilo, bilo je. To da ostavimo iza sebe - kaže denser.

Na pitanje kako se slaže sa Markom Miljkovićem, kroz osmeh kaže:

- Poklopile su nam se energije. Sa Anabelom se još nije upoznao, ali mislim da će i to uskoro biti.

Gagi misli da je Luna poznatija od svih članova porodice Đogani koji su u javnom svetu.

- Ona je sada najveća zvezda među Đoganijevima, već sada nas je prevazišla što se tiče popularanosti. I mene i Đoleta  je prevazišla, to ne kažem zato što je moje dete već što je to potvrdila. Sada kada pokreće pevačku karijeru neće joj nijedan Đogani prići, niti je dostići - smatra Gagi.

Izvor: Blic
Foto: gagi_djogani/Instagram

Pogledajte još