PEVAČICA SVE OPROSTILA: Mina Kostić obnovila ljubavnu vezu sa Nikolom Srećkovićem

Pevačica Mina Kostić nedavno je prijavila policiji svog partnera Nikolu Srećkovića zbog psihičkog uznemiravanja i pretnji.

Međutim, pre nekoliko dana pojavile su se tvrdnje da je Mina sve oprostila bivšem, te da su viđeni zajedno na jednom slavlju.

Da je definitivno nastavljena njihova veza, potvrdile su i komšije iz kraja gde pevačica godinama živi.

- Istina je da se Mina pomirila s Nikolom. Mi nismo mogli da verujemo da je posle onakvog skandala s njim, ona prešla preko svega. Šta je njoj s glavom, to samo ona zna. Dolazio je kod nje u stan nekoliko puta od prošle nedelje, a zajedno su nekoliko puta bili i u šetnji, tu u obližnjim Šumicama. On ju je grlio dok su šetali, komšinica reče i da su se poljubili. Mislim da se još nije definitivno preselio kod nje, ali i to će se desiti sigurno. Za sada je mirna situacija, ali poznavajući njih, ko zna koliko će ta "idila" potrajati. Taman se malo smirila situacija u zgradi, a sad ćemo videti šta će se dešavati dalje. Da li su shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa ga je molila da joj oprosti što ga je prijavila policiji, ili je on shvatio da je bio previše ljubomoran, ne znam, ali definitivno je da su svojoj vezi dali novu šansu - ispričao je komšija iz Minine zgrade za "Kurir".

Izvor: Kurir.rs
Foto: minakostic_official/Instagram

Pogledajte još