MAJA MARINKOVIĆ IZGLADILA ODNOSE SA MAJKOM: Ja sam imala jednu grešku, a ona mnogo više

Maja Marinković tokom učešća u "Zadruzi" pominjala je samo svog oca, a sada je prvi put progovorila o majci, pa priznala i da se ona javila kako bi se pomirile.

- Izgladile smo odnos, smatram da svako dete treba da ima oba roditelja i da je u super odnosima sa njima, ukoliko je to moguće. Još uvek mi ta tema izazove emocije. Sada smo okej. Neću nikada zaboraviti da nije bila pored mene u najtežim trenucima - rekla je Maja, a onda je otkrila da li joj je majka zamerila na ponašanju u rijalitiju:

- Nije ona tu bila, tako da nema pravo ni da mi zamera ništa. Nisam ja imala greške generalno. Imala sam samo tu jednu grešku, ali ja sam bila iskrena i tako i postupila. Čujemo se nas dve, baš idemo na masažu u jedan spa centar za par dana. Volela bih da opstanemo, da se ne svađamo - pričala je Marinkovićeva, a onda smo je upitali šta bi majka mogla da uradi da pogorša dobar odnos koji je još uvek svež.

- Mene više ništa ne može da iznenadi, ona gubi ako uradi nešto loše. Izdaju sam već od nje doživela. Ipak je ona imala želju da se nađemo i da popričamo, pomogao je tu i njen dečko. Drago mi je što ima tako dobrog čoveka pored sebe, koji može da utiče na nju - završila je bivša zadrugarka.

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs
Foto: majamarinkovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.