TEK ŠTO SU DOBILI DETE: Darka Lazića napušta verenica?!

Darko Lazić se očigledno još uvek nije opametio po pitanju svog zdravlja i stila života, a njegovog verenici Marini Gagić dosadilo je njegovo ponašanje. Marina je zapretila Darku da će ga ostaviti ukoliko se ne uozbilji i ne povede računa o svom zdravstvenom stanju, koje je sve lošije zbog prekomerne kilaže.

Marina ga je ucenila da mora da smrša i da prestane da konzumira alkohol i obećala mu da će mu oko svega pomoći, a ukoliko se to ne desi napustiće ga.

- Darko i Marina se mnogo svađaju u poslednje vreme. On to sve okreće na šalu, ali uopšte nije tako naivna situacija. Marina je bila uz njega u najgorim trenucima i tokom višemesečnog oporavka, koji nije bio nimalo lak, a pritom se još uvek nije potpuno oporavio. Milion puta ga je opominjala da mora da pazi na sebe, da se odmara, da pazi šta jede, da ne konzumira alkohol više, Darko se složi, a onda nastavi po svom - započinje priču izvor blizak paru i otkriva zbog čega Marina preti Darku odlaskom.

- Otkako je došla kući sa malenim Aleksejem iz porodilišta, Marina se adaptira na život jedne majke i maksimalno je posvećena sinu, dok je Darko stalno u pokretu i nastavlja po starom. Ona se nadala da će se malo skrasiti kada dođe sin u kuću, ali Darko kao da je nepromenljiv. Kada je videla kuda to vodi, rekla mu je: "Dosta sam te trpela. Tvoje ponašanje je nedopustivo. Ako nisi dobar za sebe, nisi dobar ni za mene i dete. Prestani da ločeš više s drugarima i da se igraš sa životom i pod hitno sredi ishranu. Ne mogu da te gledam kako se uništavaš". On je prvo negirao da je njegovo ponašanje toliko loše, a kada je video koliko Marinu sve to potresa, obećao joj je da će dati sve od sebe i da je neće razočarati - zaključio je izvor.

Darko je priznao da mu nimalo nije lako, kao i da je svestan da se mnogo ugojio i da to nije dobro za njegovu protezu, koju ima u kuku, i za kompletno njegovo stanje. Takođe, pevač je potvrdio da ga Marina često kritikuje i da imaju rasprave zbog toga, ali nije želeo da zalazi u detalje.

- Tačno je da me Marina najviše kritikuje zbog kilaže, a posle nje i moji roditelji. To su ljudi koji mene vole i ja sam svestan da nije dobro što sam se ovoliko ugojio, ali ću probušiti kašiku - kaže Darko i dodaje da je ženi dao obećanje da će se više potruditi.

- Obećao sam da ću smršati, ali nikako mi ne ide. Moraću malo više da se uozbiljim, inače, ode žena. Kao što svi kažu, trebalo bi malo više da se ugledam na nju, ona izgleda kao da se nije ni porodila, stvarno vodi računa o sebi i ponosan sam na nju - iskren je Lazić.

Podsećamo, Darko je nakon stravičnog udesa koji se desio prošle godine u oktobru smršao 25 kilograma. Nakon oporavka je izašao kući i veoma brzo povratio staru kilažu, šta više i nabacio koji kilogram preko. Lazić se vratio starim navikama i zaboravio kakav je pakao preživeo.

Miloš Poleksić, Lazićev glavni doktor otkrio je da je Darkovo stanje zabrinjavajuće i da nikako ne valja što se ne pridržava saveta lekara i što se previše ugojio.

- Darku zbog zdravlja nikako ne odgovara ovaj višak kilograma što je nabacio u poslednjih nekoliko meseci. On treba da ima kilažu koja odgovara njegovoj visini, ništa preko toga. Dok smo bili u kontaktu sa njim, kada se lečio u banji i bio pod mojom kontrolom, ja sam mu na vreme predočio da treba da vodi računa o tome da se ne ugoji, jer bi svakako prekomerna kilaža prolongirala njegov oporavak. Što znači da sadašnja Darkova kilaža mnogo usporava njegov oporavak - rekao je zabrinuto doktor Miloš.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: new_me_911/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.