Policajac popio kafu s ministrom

BEOGRAD, 13. oktobra 2010. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić pozdravio je u sredu reakciju policajca Saše Čordića tokom nereda koji su pratili nedeljnu Paradu ponosa i istakao da je u njegovom obraćanju jednom od huligana, sublimirana poruka svega što se dešavalo.

Dačić je popio kafu s policajcem koji je postao hit na "Jutjubu" i dobio svoje grupe na društvenim mrežama zbog snimka jednog građanina na kome se vidi kako jednom od huligana koji sedi na trotoaru objašnjava šta misli o neredima u gradu.

Čordiću, koji je pripadnik Policijske uprave Stari grad, Dačić i predstavnici više beogradskih i redakcija stranih medija uručili su simbolične poklone, kao i majicu na kojoj piše njegova rečenica jednom od huligana "Moj Beograd si došao da lomiš".

Dačić je Čordiću poručio da "to što je rekao ima mnogo veći efekat nego da je nekog udario", kao i da je time mnogo uradio za imidž srpskog policajca. Saša Čordić je zahvalio na simboličnim poklonima i istakao da je to priznanje svim policajcima, a povređenim kolegama je poželeo brz i uspešan oporavak.

Pogledajte još