Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima – Digital 2019 šesti put u Beogradu

Konferencija #Digital2019 ove godine trajaće dva dana, a održaće se 5. i 6. septembra u Hotelu Metropol u Beogradu gde će okupiti najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona, kao i brojne goste iz inostranstva.

#Digital je konferencija na kojoj učestvuju CEO telekoma u regionu i to je jedini skup koji okuplja prve ljude vodećih operatera: MTS, VIP, Telenor, Deutsche Telekom, Orion, Mtl Bugarska.

Konferenciju otvara Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Branko Ružić, ministar uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije, Kyle Scott, ambasador SAD-a u Beogradu, Mateja Norčič-Štamcar, zamenica šefa Delagacije EU u Srbiji, Subrat Batačardži, ambasador Indije u Beogradu.

Tokom dva dana u okviru panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, o OOH oglašavanju u digitalnom dobu, etici i estetici novog doba.

Saznaćete koji trendovi nas očekuju u produkciji globalnih kanala i VOD-platformi, pričaćemo o istinama i zabludama o “Tviter zajednici”, digitalnoj ekonomiji i savremenom poslovanju, kriznom komuniciranju u javnoj upravi i mnogim drugim temama.

Neki od ovogodišnjih učesnika su: Predrag Ćulibrk, CEO Telekom Srbija, Majk Mišel, CEO Telenor Srbija, Dejan Turk, CEO VIP, Suzana Vasiljević, savetnik za medije predsednika Republike Srbije, Jasmina Stojanov, Nova Communications, Stanislava Pak Stanković, savetnik predsednika Srbije, Radoš Bajić, reditelj, producent, scenarista i glumac, Ana Martinoli, FDU, Ekrem Dupanović, Media Marketing, Lazar Džamić, predavač i marketing konsultant, Nikola Vrdoljak, WMF, Ivan Lalić, Mikser House, Marija Vicić, McCann Beograd, Dragan Varagić, digital ekspert, Slobodan Georgijev, novinar, Zlatko Crnogorac, UK Parobrod, Ksenija Vučić, Tv Pink, Bojana Maljević, glumica, Igor Jurić, fondacija "Tijana Jurić" i mnogu drugi.

Detaljnije o programu i govornicima možete pronaći na linku:

Početak

Informacije o kotizacijama na linku:

Kotizacije

Za sva dodatna pitanja #Digital2019 tim Vam stoji na raspolaganju.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.