KREATIVNI MAG: Željko Mitrović tvorac ekološkog vozila za svačiji džep

Željko Mitrović letovanje sa porodicom provodi na Azurnoj obali u Kanu odakle je svojim Instagram pratiocima podelio delić nesvakidašnje atmosfere. Dok se u Kanu svi okreću za skupim automobilima, ovaj kreativni mag skrenuo je pažnju na sebe, tako što je uz malo truda, dosta pokretačke energije i snalažljivosti osmislio ekološko prevozno sredstvo, koje iziskuje trošak manji od 100 evra.

Polovan Hoverbord od 70 evra i ručke za bicikl, zidni nosač za TV, plastična stolica i čičak traka za oko 30 evra čine ovaj originalni izum lakši za vožnju i upravljanje od samog Hoverborda, a sigurniji i udobniji od električnog trotineta.

Ako niste fan nove generacije automobila (hibridnih vozila), koji se kreću na baterije i koji su kabastiji, a želite da razmišljate o očuvanju okoline i da ste nezavisni od sve većih gradskih gužvi u saobraćaju, prebacivanje na ovakve i slične izume bi osetno smanjio zagađenje zivotne sredine.

- Nikako Andrei da objasnim da je dobra ideja skuplja od svakog Ferarija - zaključuje ovaj biznismen, koji pored pregršt svakodnevnih obaveza, svoje slobodno vreme koristi da inspirišre kako svoju naslednicu, tako i korisnike društvenih mreža.

Autor: Nadlanu.com
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još