PONOSAN SIN: Nikola Rokvić pohvalio se humanim delom oca Marinka (VIDEO)

Porodica Rokvić živi u sportskom duhu, pa na njihovim profilima, koje imaju na društvenim mrežama, često možete videti neki video snimak ili fotografiju sa sportskog terena. Jedan takav snimak, Nikola Rokvić je objavio danas na Instagramu.

Naime, Marinko Rokvić odlučio je da se prikluči borbi protiv dijabetesa i grupi koja je osmislila program „Milion sklekova, protiv dijabetesa“, pa je uradio 20 sklekova, za koliko je smanjio broj do cilja. Nikola je ovo snimio i ponosno objavio na svom profilu, a u opisu napisao:

- Marinko, u stilu Švarcenegera, priključio se divnoj akciji dijabetes revolucija, kako bi prikupili milion sklekova za podršku ljudima koji boluju od dijabetesa! Sportom protiv bolesti i godina – napisao je ponosno Nikola i dodao:

- Ovo mu je četvrti snimak, pa računajte da je uradio 80 sklekova!

„ Gospodin bio i ostao“, „Bravo za ćaleta“, „Ovi mlađi treba da vam se poklone“, samo su neki od komentara koji su usledili.

Pored najstarijeg Rokvića, borbi protiv ove, sve učestalije bolesti u Srbiji, pridružile su se mnoge naše javne ličnosti, poput Novaka Đokovića, glumci Dejan Lutkić i Nebojša Dugalić, voditelj Vanja Bulić i mnogi drugi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: nikolarokvic/Instagram

Pogledajte još