KATARINA GRUJIĆ IZAŠLA IZ BOLNICE: Trepela sam stravične bolove i strahovala za svoj život

Pune dve nedelje pevačica Katarina Grujić provela je u bolnici zbog infekcije bubrega. Katarinu su tokom boravka u bolnici redovno obilazili roditelji, ali i dečko. Pevačica je danas izašla iz KBC-a Zemun.

- Smršala sam šest kilograma, strahovala sam za život. Tri doktora su non-stop brinula o meni. U početku sam imala stravične bolove. Čak se i danas na dan izlaska odlučivalo, jer je postojala mogućnost da ostanem bez jednog bubrega. Osećam se mnogo bolje i od danas sam na kućnom lečenju. Negovaće me tata, mama i dečko. Pridržavaću se svega, posebno ishrane. Znam da je brokoli dobar, a ja obožavam brokoli. Samo dok se ne oporavim, neću moći da idem na Dušanovačku pijacu. Najveću podršku dobila sam od Jelene Kostov, sa njom sam bila u svakodnevnom kontatku, Milice Todorović, Edite Aradinović... - priča Katarina Grujić.

- Ono što me je na dan izlaska iz bolnice rastopilo su pozivi Maje Berović i Cece Ražnatović, mojih omiljenih zvezda. Tokom razgovora sa njima bolovi su potpuno prestali. Ljudskost i veličina kakvu su pokazale govori o tome da su obe prijatelji i u dobru i u zlu. Maja je čak od mene sakrila napad koji se dogodio na nju i njenog supruga u Mostaru i to me je šokiralo po izlasku iz bolnice kada sam čula od novinara - dodala je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još