Jovana Mitrović – Levisovo cool lice godine

Jovana Mitrović, petnaestogodišnja učenica Zubotehničke škole iz Beograda proglašena je Levisovim licem godine u okviru JaSamCool kampanje.

Kandidati koji su učestvovali u takmičenju, sami su se prijavljivali, a sve što je bilo potrebno je da u prodavnici snime mini video spot u Levi’s garderobi i poruče svetu zašto su cool.

Spotovi su postavljeni na internet portal www.jasamcool.com gde su posetioci tokom sedam proteklih dana glasali za spot koji im se najviše dopao. Najviše glasova ponela je Jovana Mitrović, koja je osvojila simpatije posetilaca internet stranice svojim plesnim pokretima.

Kao Levi's lice godine pobenica će dobiti paket cool Levi's odeće u vrednosti od 16.500 dinara u oktobru, novembru i decembru ove godine i paket Levi's odeće u istoj vrednosti za svog najboljeg prijatelja ili prijateljicu. Pored toga, Jovana će kao Levi's lice godine učestvovati na revijama i drugim medijskim nastupima.

Dvoje polufinalista, ovom prilikom jednokratno su dobili paket Levi's odeće u vrednosti od 16.500 dinara takođe za sebe i svog najboljeg prijatelja.

Nakon proglašenja pobednika u okviru JaSamCool kampanje, održana je i modna revija najnovije Levi’s kolekcije za jesen-zimu 2007/2008. Modele su pored ostalih, nosila i dvojica najpoznatijih srpskih manekena Marko Janković i Nikola Slankamenac.

N.D.

Pogledajte još