VLADIMIR JE JADNIK, UNIŠTIĆU GA U ZADRUZI: Stanija Dobrojević jedva čeka da se obračuna sa Tomovićem!

Starleta Stanija Dobrojević, prema navodima domaćih medija, uveliko se sprema da uđe u novu sezonu "Zadruge" , kako bi se obračunala sa svojim bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem sa kojim je bila u vezi tokom prošle sezone.

Kako navodi izvor za medije, Staniji je prekipelo i ne može više da podnese to što Vladimir koristi svaku priliku da negativno govori o njoj.

- Staniju neko može da voli ili ne, ali sa njom uvek znaš na čemu si jer je surovo iskrena. Vladimir non-stop blati njeno ime, a kad god su se našli oči u oči, bio je kao mala beba. Neke tamo devojke je stalno pominju, kao Vladimir čeka Staniju u rijalitiju, a u stvari on pravi priču preko njenog imena, čak i kada nije u rijalitiju, što nju mnogo nervira - priča upućen izvor, koji tvrdi da Tomoviću neće biti dobro kad vidi starletu.

Stanije je navodno poludela kada je videla šta se dešava u "Zadruzi".

- Rekla je prijateljici: "Smučilo mi se to što svi pominju mene, a on samo podbada i jak je na rečima kada nisam tu. Pokazaću ko je Stanija Dobrojević uskoro - tvrdi izvor koji dodaje da je starleta odlučila da se uskoro priključi Beloj kući i velelepnom imanju u Šimanovcima.

Izvor: Blic.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.