Nađi momka Nikolini Pišek

Lepoj hrvatskoj voditeljki Nikolini Pišek, poznatoj i u Srbiji po Operaciji trijumf, nije baš lak ni javni ni privatni život. Otkako je ponovno slobodna žena, Nikolini stalno "kače" neke nove momke.

Nakon prekida s roniocem na dah Kristijanom Curavićem, koji je hrvatskoj Farmi malo "šarao varao" svoju lepšu polovinu, Nike mediji ne puštaju na miru. Naime, svaki muškarac u njenom društvu odmah se proglašava novim momkom.

Iako Nikolina redovno demantuje nove veze, sve joj je to, čini se, uzalud, jer s naslovnica i dalje vrišti "Novi dečko Nikoline Pišek", a njeno pojašnjenje u odlomcima teksta retko ko i pročita.
 
Pre dva meseca "taj momak" bio je kanadski biznismen Franko Anthony Plešo. Da bi zgodan stranac bio proglašen novim dečkom, bilo je dovoljno da Nikolina s njim i prijateljicom ode na večeru prilikom njegove posete Hrvatskoj.

Slučajni susret u Berlinu, piće i zajednički izlazak bili su dovoljni da bi status "novog Nikolininog dečka" stekao njen prijatelj Matija Čorković, inače bivši dečko srpske folk pevačice Ane Nikolić, piše Index portal.

Ovog vikenda Nikolini su mediji pronašli još jednog frajera - obožavatelja koji je nakratko u jednom zagrebačkom baru došao da se upozna sa lepom voditeljkom.

N.D.

Pogledajte još