ANDREJ JE SLOBODAN! Anabela Atijas nakon razvoda: Možda i mene u budućnosti zadesi sreća

Anabela i Andrej Atijas su u tajnosti, daleko od očiju javnosti potpisali sporazumni razvod, ne želeći da svoju privatnost i sedam godina braka, koji se završio, izlažu medijima.

Ipak, nakon što je Andrej snimljen kako se provodi s nepoznatom ženom, krenule su spekulacije o preljubi, prevari, a Anabela je želela da objasni da ipak nije reč o aferi koju njen suprug ima, jer, njihov brak je završen i zvanično. To se dogodilo nedugo nakon poslednjeg zajedničkog odmora.

Nadam se prvi i poslednji put dajem izjavu na ovu temu, jer zaista ne želim da se spekuliše bilo šta. Do razvoda je došlo posle višegodišnje borbe da opstanemo kao porodica. Oboje smo se lavovski borili pored svih mogućih izazova u poslednje vreme. Dali smo svoj maksimum i mogu da vam kažem da sam ponosna na nas, na Blankicine roditelje pre svega, koji smo dali svoj maksimum da održimo najbolji mogući odnos. Ostali smo u divnim odnisma – rekla je Anabela za emisiju "Premijera".

Andrej ima pravo na svoj život, slobodan je i poželjan muškarac, ja mu ovim putem želim svu sreću, poželela sam mu je i lično. Nema nikakve senzacije, dešava se, na žalost, sve je teže održati brak. Ljudi se bore, nikome nije lako, porodice se, na žalost, dovode u pitanje sve više. Meni je žao, jer svaki brak, odnosno svaki kraj braka, je po meni jedan veliki neuspeh, ali Bože moj život, ide dalje – ispričala je Anabela i naglasila da im je oboma prioritet da i dalje budu najbolji roditelji ćerki Blankici.

– Otprilike negde posle tog letovanja smo polako počeli da donosimo odluku da probamo da živimo svako svoj život i, konačno, pre dve nedelje smo stavili tačku, potpise... Ja to nisam želela javno da iznosim, nema potrebe. Želim koliko god mogu da sačuvam privatnost, pod lupom sam 25 godina, a posebno u poslednje vreme... On ima korektan odnos prema meni, stvarno u braku mi nismo imali takve trzavice, a sada kada je slobodan čovek može da radi šta hoće. Moram da kažem da nikakve prevare u braku nije bilo. Ja sam oduvek želela da sačuvam porodicu, ali šta je tu je. Ne mogu da kažem da sam emotivno ispunjena, ali bolje je ovako, nego da smo živeli nesrećni u braku. Možda i mene zadesi u budućnosti neka sreća – rekla je Anabela.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još