TRI DANA PROVELA NA INFUZIJI: Ceca progovorila o zdravstvenom problemu koji je muči

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na koncert u Vršcu došla je prehlađena i sa visokom temperaturom, ali zbog verne publike smogla je snage i priredila im spektakularno veče.

Naime, pevačica je, da bi imala snage da održi nastup, danima pre toga primala infuziju. Nakon dva sata, koliko je trajao spektakl, Ceca se fotografisala sa fanovima, ali i davala intervjue velikom broju medija koji su došli na nastup. Tada je svima priznala da joj je veoma loše, ali da nikada sebi ne bi dozvolila da razočara brojnu publiku.

- Uhvatio me je neki izuzetno jak virus. Nisam žena koja bi mogla da leži i prenemaže se, nisam taj tip. Gotovo uvek skačem i tvrdim da mi nije ništa. Ovog puta je zaista ozbiljno. Mislila sam da će trajati dva dana i da ću se oporaviti, tako da sam poslednja tri dana provela u krevetu na infuziji - iskrena je bila Ceca i dodala:

- Dešavalo mi se mnogo puta da uzmem veliku dozu medikamenata, onda oborim temperaturu, održim koncert i posle toga me sustigne još jače. Nisam od žena, što bi rekao naš narod, koje se kilave, potpuno sam drugačija, borac. Uvek sam govorila da mi nije ništa, a u stvari samim tim pozitivni razmišljanjem sebi dajem snagu.

Izvor: Republika.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.