MIŠA BI BIO PONOSAN NA MENE: Četrnaest meseci nakon tragedije Sanja Papić progovorila o pokojnom suprugu

Nekadašnjoj misici Sanji Papić život se trajno promenio kada je u julu prošle godine ubijen njen suprug - poznati advokat Dragoslav Miša Ognjanović.

Lepa manekenka ostala je sama sa njihovom tada osmomesečnom ćerkom Larom, te je bila prinuđena da brzo stane na noge posle šoka i tragedije.

Sanja je uspela da krene dalje, najpre, zahvaljujući posvećenosti poslu i činjenici da ćerkici mora da bude i majka i otac, ali je uspomene na supruga ne napuštaju i često o njemu piše na svom Instagram profilu.

Ova 35-godišnjakinja za "Story" je otkrila da joj je rad neka vrsta terapije i da svu svoju energiju ulaže u vođenje turističke agencije specijalizovane za putovanje na Maldive.

- Tuga je uvek prisutna, ali Miša je bio izuzetno vredan čovek. Sigurna sam da bi bio ponosan na moje rezultate. Ta misao me pokreće, a iznad svega naša Lara - rekla je Sanja.

Sanja se posvetila još jednom poslu, a to je dizajniranje kupaćih kostima, a kako i dalje može da se pohvali fenomenalnom figurom, ona je u ovom biznisu i model, i dizajner, i menadžer.

Oko odgajanja ćerkice pomažu joj i roditelji, ali ipak sledi pravilo da Lara uvek putuje s njom.

Ona se osvrnula i na svoju dirljivu objavu na Instagramu iz Pariza u kojoj je otkrila da ju je Miša baš tu zaprosio.

- Pariz, kao i sva druga mesta i sve druge uspomene koje me sećaju na Mišu, zauvek će biti u meni, veliki su deo mene i uvek i svuda ću ih nositi - objasnila je Sanja.

Izvor: Žena.Blic.rs/Story
Foto: misssanjapapic/Instagram

Pogledajte još